Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Klassifisering og bruksområde for høytrykksvaskere.

2022-05-05

1. Klassifisering
Den største forskjellen mellom de to er at varmtvannsvaskemaskinen legger til en varmeanordning som bruker forbrenningssylinderen til å varme opp vannet. Imidlertid er prisen på varmtvannsrensemaskiner høy og driftskostnadene høye (fordi det brukes dieselolje), vil mange profesjonelle kunder velge varmtvannsrensemaskiner.

I følge drivmotoren er det tre kategorier motordrevne høytrykksvaskere, bensinmotordrevne høytrykksvaskere og dieseldrevne rengjøringsmaskiner. Som navnet tilsier er disse tre rengjøringsmaskinene utstyrt med høytrykkspumper, forskjellen er at de er koblet til en elektrisk motor, en bensinmotor eller en dieselmotor, som driver høytrykkspumpen til drift. Fordelen med bensindrevne høytrykksvaskere og dieseldrevne vaskemaskiner er at de ikke krever en strømkilde for å operere i felten.

I henhold til bruken kan den deles inn i tre kategorier: husholdning, kommersiell og industri. For det første har husholdnings høytrykksvaskere generelt lavere trykk, strømningshastighet og levetid (vanligvis innen 100 timer), og streber etter portabilitet, fleksibilitet og enkel betjening. For det andre har kommersielle høytrykksvaskere høyere krav til parametere, og brukes ofte og brukes i lang tid, så den generelle levetiden er relativt lang. For det tredje har industrielle høytrykksvaskere ofte noen spesielle krav i tillegg til generelle krav. Vannskjæring er et godt eksempel.

2. Anvendelsesomfang Rediger
1. Rengjøring og vedlikehold av ulike motorkjøretøyer, anleggskjøretøyer, anleggsmaskiner og støtteprodukter for landbruksmaskiner, slik som vask av biler, bulldosere, betongblandere, traktorer osv. Det er det mest ideelle rengjøringsverktøyet for vedlikeholdsenheter for personlig og små kjøretøyer. rene biler og motorsykler.

2. Rengjøring av bygningens yttervegger, gulv, bad og svømmebasseng er spesielt effektivt for dører og vinduer, gulv, toaletter, oljeflekker og hjørner som er vanskelige å rengjøre manuelt.

3. Desinfeksjon og rengjøring av matforedlingsanlegg, matforedlingsmaskineri og kjøkken på hoteller og restauranter.

4. Ultrahøytrykksvaskere med et trykk på over 500 bar kan meisle betong, og høytrykksvaskere med høyere trykk kan til og med kutte og meisle betong av ulike kvaliteter.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept